Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Afbeeldingen tonen design van nieuwe Samsung DeX Pad’

Geschreven door
Geplaatst op9 februari 2018, 10:20 CategorieAccessoires

Er zijn afbeeldingen gelekt van de onaangekondigde Samsung DeX Pad, een nieuwe versie van de Samsung DeX die het bedrijf vorig jaar uitbracht. Met deze accessoire is het mogelijk je Galaxy S of Galaxy Note om te toveren tot een Android-computer.

Is dit de nieuwe Samsung DeX Pad?

Vorig jaar introduceerde Samsung de DeX naast de Samsung Galaxy S8. Met deze accessoire is het mogelijk je smartphone om te toveren tot een Android-pc, die je aan een beeldscherm kunt koppelen. Ook kun je een toetsenbord en muis aansluiten, waardoor je een complete pc-ervaring kunt realiseren. Lees er meer over in onze uitgebreide recensie. Voor de release van de Samsung Galaxy S9 lijkt Samsung te werken aan een nieuwe versie van de accessoire, eentje waar je de smartphone op moet neerleggen.

Het idee achter de nieuwe Samsung DeX Pad is dat je je Samsung Galaxy S9 als het ware omtovert tot een soort touchpad. Door de telefoon neer te leggen, krijg je ook toegang tot het grote touchscreen. Alle beschikbare poorten (twee keer usb, één hdmi en één usb-c) zitten aan de voorkant. Het kan zijn dat er ook nog een ethernetaansluiting is, maar dat die niet te zien is op de afbeeldingen. En omdat je de smartphone bovenop aansluit via usb-c, zou je er mogelijk ook de Samsung Galaxy S8 en Galaxy Note 8 mee kunnen gebruiken.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.