Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android en iOS krijgen dit jaar nog eens 157 nieuwe emoji

Geschreven door
Geplaatst op8 februari 2018, 10:11 CategorieAndroid

De Unicode Consortium, ook wel de emojiraad genoemd, heeft laten weten dat Android en iOS dit jaar toegang krijgen tot maar liefst 157 nieuwe emoji. De nieuwe plaatjes, gebaseerd op het leven, zullen in de tweede helft van 2018 beschikbaar gemaakt worden.

157 nieuwe emoji in 2018

In december liet de Unicode Consortium, beter bekend als de emojiraad, al weten dat we in 2018 een aantal nieuwe emoji mogen gaan verwelkomen. Destijds was de lijst nog niet compleet, maar inmiddels is die lijst wel gecompleteerd. In totaal gaat het om 157 nieuwe plaatjes, gebaseerd op het echte leven, die naar platformen als Android en iOS komen. Wanneer die plaatjes worden uitgebracht, is nog niet bekend. Wel heeft de raad laten weten dat ze vanaf de tweede helft van 2018 worden uitgebracht voor platformhouders.

Dit keer lijkt de update, genaamd Emoji 11.0, in het teken te staan van meer diversiteit. De kekke plaatjes krijgen toegang tot veel meer kapsels, zoals rood haar, wit haar en gekruld haar. Ook komen er kale versies aan. Via deze link krijg je toegang tot de complete lijst. Wil je echter alleen de hoogtepunten zien en vind je het dan wel gesneden, dan kun je ook de video hierboven bekijken. Er is ook een vrouwelijke superheld gepresenteerd; deze verschijnt in elk geval sneller dan de eerste Marvel-film met een vrouwelijke held in de hoofdrol.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.