Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple geeft iOS-update vrij met oplossing voor bug die toestel laat vastlopen

Geschreven door
Geplaatst op20 februari 2018, 9:28 CategorieiPad

Apple heeft laten weten dat iedereen nu een nieuwe versie van iOS 11 kan downloaden. De iOS-update die nu beschikbaar is moet ervoor zorgen dat de bug wordt verholpen die ervoor zorgt dat je toestel vastloopt wanneer je een speciaal teken toegestuurd krijgt.

Download de iOS-update

Een maand nadat Apple iOS 11.2.5 lanceerde, lanceert het bedrijf nu iOS 11.2.6. Deze iOS-update neemt natuurlijk geen grote functies met zich mee, staat geheel in het teken van het oplossen van een bug. Wanneer je namelijk een speciaal teken opgestuurd krijgt, dan zal je iOS-apparaat vastlopen en verlies je toegang tot iMessage. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en doe je er dus goed aan de nieuwe update te downloaden. De bugoplossing is ook al te vinden in de publieke bèta van iOS 11.3, mocht je meedoen met de bèta’s.

iOS 11.2.6 is beschikbaar voor het gros van de iPods, iPhones en iPads die ook naar de vorige versie geüpdatet konden worden. Het gaat om de volgende modellen:

  • iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X
  • iPad 4, iPad Air en de iPad Air 2
  • iPad Pro, iPad Pro 9.7 en iPad 2017
  • iPad mini 2, iPad mini 3 en iPad mini 4
  • iPod touch, de zesde generatie

Als het goed is krijg je automatisch een melding van de update, maar als je niet wil of kunt wachten, kun je ook op de volgende manier de installatie van de update starten:

  1. Ga naar de instellingen op je iPhone, iPad of iPod.
  2. Druk op “algemeen”.
  3. Ga naar “Software-update”.
  4. Als het goed is krijg je nu stappen op je scherm te zien die je kunt volgen.
  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.