Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Apple komt met 6,5-inch iPhone met zeer hoge schermresolutie’

Geschreven door
Geplaatst op26 februari 2018, 22:26 CategorieiPhone

Er wordt al druk gespeculeerd over de in september te lanceren nieuwe iPhones. Het gerucht gaat dat Apple dit jaar met drie nieuwe toestellen komt, elk met eenzelfde scherm als de iPhone X. Financieel persbureau Bloomberg heeft vandaag nieuwe details over precies die nieuwe apparaten.

De nieuwe iPhone-toestellen

Het gerucht gaat dat er dit jaar niet alleen een 5,8-inch oled-telefoon uitkomt, maar ook een 6,5-inch oled-model en een 6,1-inch lcd-telefoon. Volgens het persbureau zou de 6,5-inch telefoon – de grootste iPhone ooit – mogelijk de hoogste resolutie ooit krijgt in de productlijn. Ook zou er een gouden toestel beschikbaar zijn, waar die kleur eerder nog werd afgeschaft bij Apple. Dat kwam toen door productieproblemen.

Bloomberg stelt dat de iPhone “met een scherm van rond de 6,5-inch” een display krijgt dat net zo “scherp wordt als dat van de 5,8-inch iPhone X.” Sommige prototypes zouden een schermresolutie van 1.242 bij 2.688 pixels krijgen. Ook overweegt het bedrijf voor de grootste iPhone een dual-sim kaart-ingang toe te voegen, waarmee gebruikers dus twee simkaarten kunnen toevoegen aan hun apparaat. Ook schijnt het mogelijk te zijn dat Apple in plaats daarvan voor een e-sim kiest.

Er gaat al langer het gerucht rond dat Apple iPhones met nieuwe schermgroottes wil introduceren. In meldde Ming-Chi Kuo van KGI Securities, die doorgaans over goede bronnen binnen de Amerikaanse technologiereus beschikt, al soortgelijk nieuws als Bloomberg. Zekerheid zal natuurlijk nog even op zich laten wachten, de nieuwe toestellen worden vermoedelijk pas in september gepresenteerd.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS
Apple iPhone 8 Plus
iOS
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.