Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Toestemming van EEC wijst op twee nieuwe iPad-modellen

Geschreven door
Geplaatst op21 februari 2018, 17:29 CategorieiPad

Apple heeft toestemming gevraagd aan de EEC, de Eurasian Economic Commission, om nieuwe iPad-modellen op de markt te mogen brengen. Dit nieuws lijkt erop te wijzen dat we binnen niet al te lange tijd een officiële aankondiging vanuit Apple horen met meer informatie over de nieuwe iPads.

Het gaat om twee nieuwe iPad-modellen, met de modelnummers A1893 en A1954. De modelnummers komen niet overeen met de huidige iPad Mini’s, iPads of iPad Pro’s. Hierdoor kunnen we er vanuit gaan dat Apple iets nieuws in de planning heeft staan. Het nadeel is dat het bij deze informatie blijft, want meer informatie is niet bekend.

Goedkopere iPad 9.7?

Geruchten doen echter volop de ronde. Al in december kwam het nieuws naar buiten dat Apple een goedkopere iPad 9.7 gaat uitbrengen. Het nieuwe model zou ongeveer 259 dollar moeten gaan kosten. Apple zou hiermee ook een lager segment van de markt willen gaan bedienen. Het lijkt onwaarschijnlijk dat een goedkoop iPad-model ook over Face ID zou beschikken, dus houdt er rekening mee dat het hier gaat om een traditionele tablet zonder al teveel spectaculaire functies. Dan blijft het andere model over. Eerder werd gehint in iOS 11.3 over een nieuwe iPad, maar we zullen moeten wachten op de officiële aankondiging vanuit Apple voor meer informatie.

De EEC heeft Apple overigens toestemming gegeven om nieuwe modellen op de markt te brengen. De EEC beslist over landen als Rusland, Armenië, Wit-Rusland, Kazachstan en Kirgizië.

  • Delen:
Apple iPad Pro 12.9 (2017)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.