Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asphalt 9: Legends komt binnenkort naar iOS en Android

Geschreven door
Geplaatst op27 februari 2018, 12:44 CategorieGaming

Het is al enige tijd geleden dat een Asphalt-game op de smartphone werd uitgebracht. In 2013 verscheen Asphalt 8: Airborne voor Android, iOS en Windows Phone. Sindsdien was het vrij stil rond de populaire mobiele racefranchise. Tot nu toe dan, want Asphalt 9 komt binnenkort naar iOS en Android. Geen Asphalt 9: Shockwave, zoals het spel eerst genoemd werd, maar onder de naam Asphalt 9: Legends.

De Asphalt-games staan altijd al bekend om de mooie graphics en ook Asphalt 9: Legends ziet er weer uitstekend uit. Je kunt straks in vijftig bestaande auto’s stappen van merken als Ferrari, Lamborghini en Porsche. Verder heb je de beschikking over zeventig circuits en achthonderd verschillende races. Er is een nieuwe carrièremodus om je op te werken tot de beste coureur ter wereld. Ook qua multiplayermogelijkheden is het spel weer enorm uitgebreid.

Nieuwe Touch Drive-besturing voor Asphalt 9: Legends

Verwacht geen simulatie, maar volop arcadeactie. Het spel komt met een nieuwe besturingsmethode dat Touch Drive genoemd wordt. Volgens Gameloft zou je hiermee meer plezier uit het racen moeten kunnen halen in plaats van continue focussen op het sturen. Hoe Touch Drive in de praktijk zal werken is nog even afwachten, want het spel is op dit moment alleen nog uit in de Filipijnen voor iOS. Hopelijk laat een wereldwijde uitgave niet lang meer op zich wachten. Waarschijnlijk komt het spel eerder uit op iOS en pas later dit jaar op Android.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.