Asus presenteert Zenfone Max (M1) tijdens MWC

27 februari 2018 1 Minuut 0 Reacties
Asus ZenFone Max M1

Tijdens de Mobile World Congress in Barcelona heeft Asus de ZenFone Max (M1) gepresenteerd. De smartphone heeft een display van 5.5-inch in een 18:9 beeldverhouding. De Asus ZenFone Max (M1) heeft een grote accucapaciteit van 4000 mAh en een dubbele achtercamera. De smartphone wordt geleverd met Android 8.0 Oreo.

Naast de Zenfone 5Z, de Zenfone 5 en de Zenfone 5 Lite heeft Asus nog een nieuwe smartphone aangekondigd op de Mobile World Congress in Barcelona. Het gaat om de Asus Zenfone Max (M1). De compacte smartphone heeft een 5.5″-display in een resolutie van 720 bij 1.440 pixels. Dit levert een beeldverhouding van 18:9 op.

Asus richt zich met de Zenfone Max (M1) met name op de hoge capaciteit van de accu. Deze bedraagt 4.000 mAh voor 41 dagen standby-tijd. Het toestel heeft daarnaast gezichtsontgrendeling en een vingerafdruksensor aan de achterkant. Ook de camera heeft veel aandacht gekregen. Aan de achterzijde vinden we een dubbele camera. Een camera van dertien megapixel met een diafragma van f/2.0 wordt geassisteerd door een groothoekcamera van 120 graden op acht megapixel. De voorzijde beschikt over een camera van acht megapixel met een diafragma van f/2.2.

Triple slots en standaard Android 8.0 Oreo

De Asus Zenfone Max (M1) heeft triple slots, wat wil zeggen dat je twee simkaarten kunt plaatsen en een micro-sd-kaart, in dit geval tot 256 GB. De smartphone beschikt over een Qualcomm quadcore-processor op 1.4 Ghz, tot 3 GB werkgeheugen en tot 32 GB opslaggeheugen. Of dat betekent dat er meerdere varianten op de markt komen van de Zenfone Max (M1) is op dit moment nog niet duidelijk. Het toestel heeft wel een micro-usb-poort en ondersteunt bluetooth 4.0, wifi, 4g en gps. Standaard wordt de smartphone van Asus geleverd met Android 8.0 Oreo.

Prijzen en beschikbaarheid van de Asus ZenFone Max (M1) zijn op dit moment nog niet bekend. Het toestel is straks verkrijgbaar in de kleuren Deepsea Black, Sunlight Gold en Ruby Red.

Reacties (0)