Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Asus Zenfone 5 Max krijgt scherm van 5,7-inch en 2:1-verhouding’

Geschreven door
Geplaatst op6 februari 2018, 9:12 CategorieAndroid

Er is een nieuwe smartphone van Asus gelekt, de Asus Zenfone 5 Max. Het gelekte model krijgt mogelijk een scherm van 5,7-inch, met een 2:1-verhouding. De verwachting is dat de Taiwanese fabrikant dit toestel tijdens Mobile World Congress 2018 zal onthullen.

Is dit de Asus Zenfone 5 Max?

Mogelijk is de Asus Zenfone 5 gelekt voor de aankondiging. Ook dit model zou een schermverhouding van 2:1 gaan krijgen, net zoals de meest moderne telefoons. Op basis van de bovenstaande afbeelding schat WinFuture dat het scherm 5,7-inch groot zal zijn. En omdat de randen relatief dun zijn zou de vingerafdrukscanner dit keer naar de achterkant verplaatst zijn. Het dubbele camerasysteem is verticaal in de hoek geplaatst. Verder valt op dat er een hoofdtelefoonaansluiting aanwezig is op de bovenkant van het apparaat.

De verwachting is dat Asus dit model tijdens Mobile World Congress 2018 zal gaan aankondigen. Dan weten we ook zeker wat de plannen zijn voor dit toestel. Zoals het er nu naar uitziet moet dit een goedkopere smartphone worden met een grote batterij; dat doet Asus namelijk wel vaker met de Max-modellen. Onder de motorkap zit waarschijnlijk de Qualcomm Snapdragon 430, en voor de rest is er maar weinig bekend. Daarnaast wordt beweerd dat het toestel direct wordt geleverd met de nieuwste versie van Android, Android 8.0 Oreo.

  • Delen:
Asus ZenFone 5 (ZE620KL)
Android Oreo (8.x)
Asus ZenFone 5Z (ZS620KL)
Android Oreo (8.x)
Asus ZenFone 5 Lite
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.