Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus ZenFone Max Plus vanaf 23 februari verkrijgbaar in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op22 februari 2018, 15:52 CategorieAndroid

Asus heeft vandaag bekend gemaakt dat het nieuwste toestel uit de Asus ZenFone-lijn vanaf morgen verkrijgbaar is in Nederland. De Asus ZenFone Max Plus heeft een 5,7″-display in een 18:9 beeldverhouding met een resolutie van 2.160 bij 1.080 pixels.

De processor van het toestel is een MediaTek MT6750T met een Mali T860-gpu. De smartphone beschikt over 3 GB werkgeheugen en 32 GB opslaggeheugen. Niet erg snel, maar Asus richt zich bij dit toestel met name op de grote capaciteit van de batterij in combinatie met het maken van foto’s met de dubbele achtercamera.

Grote batterij

De Asus ZenFone Max Plus beschikt over een batterij met een capaciteit van 4130 mAh, wat behoorlijk veel te noemen is voor een dergelijke smartphone. Volgens Asus levert dit tot 26 dagen standby-tijd en kun je met vijftien minuten opladen al drie uur bellen. Leuk detail is dat de smartphone ook als powerbank te gebruiken is voor het opladen van andere apparaten.

De voorzijde van de Asus ZenFone Max Plus beschikt over een selfie-camera van acht megapixel. Aan de achterkant vinden we een zestien megapixel camera dat wordt geassisteerd door een acht megapixel camera met 120 graden groothoeklens. De smartphone beschikt verder over een eigen versie van Face Unlock en een vingerafdruksensor. Het driedubbele slot zorgt ervoor dat je twee simkaarten en een sd-kaart voor extra opslagruimte kunt plaatsen. De smartphone draait op Android 7.0.

De Asus ZenFone Max Plus is vanaf morgen, 23 februari, verkrijgbaar in Nederland in de kleur Deepsea Black. Het toestel kost 279 euro.

  • Delen:
asus zenfone 4
Asus ZenFone 4
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.