Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bandai Namco lanceert Tekken voor mobiele apparaten

Geschreven door
Geplaatst op13 februari 2018, 10:14 CategorieGaming

De Japanse speluitgever Bandai Namco heeft laten weten dat de vechtgame Tekken vanaf nu te downloaden is voor Android en iOS in Nederland en België. Let wel even op, want er zijn bepaalde minimale eisen waar je smartphone of tablet aan moet voldoen om het spel te kunnen spelen.

Download Tekken op Android of iOS

Tekken is een zeer succesvolle vechtgameserie, waar gamers al jaren van kunnen genieten. Er zijn versies op de PlayStation, Xbox en Gameboy Advance verschenen en nu is het aan de beurt voor een iteratie op smartphones en tablets. Het bekende, ietwat toegankelijke vechtsysteem is overgebracht, samen met een handvol van de meest bekende personages, zoals Paul, Kazuya, Xiaoyu, Law, Panda en natuurlijk Nina. In totaal zijn er twintig personages, met elk hun eigen vechtstijl en vrij te spelen upgrades en aanvallen.

Er zijn verschillende modi waar je je aan kunt wagen. Zo heb je de uitgebreide, en vaak zeer over-the-top verhaalmodus en kun je je ook wagen aan online gevechten in de Dojo Challenge en verschillende Live Events. Je kunt Tekken gratis downloaden en spelen op zowel Android als iOS, maar er zijn wel digitale aankopen. Daarnaast moet je er rekening mee houden dat je tenminste Android 5.0, 2 GB werkgeheugen en een Samsung Exynos 8890- of Qualcomm Snapdragon 820-processor of een iPhone 6 of iOS 10 moet hebben.

  • Tekken
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.