Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #102

Geschreven door
Geplaatst op24 februari 2018, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Thrive.

Thrive

Een smartphone is leuk, maar het begint ook steeds meer een verslaving te worden. Thrive wil voorkomen dat je te lang per dag aan je mobiel vast zit. Zo kun je per dag aangeven hoelang je bepaalde apps mag gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld een half uur instellen voor Facebook. De app houdt ook bij hoelang je met een app bezig bent geweest. In je offline-periode kun jeook een automatisch bericht laten sturen dat je tot een bepaald tijdstip niet kunt luisteren.

Thrive is te downloaden uit Google Play.

  • Thrive

AllerGoGo

Hooikoorts is natuurlijk hartstikke vervelend, maar voor kinderen is het soms helemaal moeilijk om met hun klachten om te gaan. Het Deventer Ziekenhuis besloot dan ook een app te ontwikkelen voor kinderen die kampen met klachten. De app is bedoeld voor kinderen tussen de zeven en zestien jaar oud en moet ervoor zorgen dat kinderen meer grip krijgen op de allergie.

AllerGoGo is te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • AllerGoGo

Pay010

Tegenwoordig zijn er al aardig wat parkeerapps waardoor je van afstand kunt betalen voor je parkeerplek. Zo bestaan onder meer Yellowbrick en Parkmobile. Pay010 is echter een speciale app voor parkeren in Rotterdam. De app is niet alleen toegankelijk voor bewoners van Rotterdam, maar ook voor toeristen. Zo kun je eenvoudig jouw parkeerplek betalen.

Pay010

Pay010 is te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Pay010

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.