Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Data van Pokémon Go bevat verwijzingen naar missies

Geschreven door
Geplaatst op6 februari 2018, 10:29 CategorieGaming

In de data van Pokémon Go zijn verwijzingen gevonden naar missies. Mogelijk wordt het spel dus voorzien van speciale opdrachten die leuke dingen opleveren. Verwacht de update overigens niet meteen; de ontwikkelaar legt nu slechts het benodigde grondwerk hiervoor.

Missies in Pokémon Go

Op dit moment wordt er een update uitgerold naar Pokémon Go. De update brengt geen noemenswaardige dingen met zich mee — aan de voorkant dan. Aan de achterkant zijn er verwijzingen gevonden, door dataminers van The Silph Road, naar speciale missies. Je kunt nu al missies voltooien (dagelijkse dingen als PokéStops bezoeken), maar straks komen er mogelijk ook dingen aan als Story en Challenge quests. Er zijn tot nu toe tien opdrachten gevonden, zoals het uitbroeden van een ei of het winnen van een gym-gevecht.

Onthoud dat ontwikkelaar Niantic nu niet meteen een grote update uitbrengt die deze missies ineens toevoegen. Ontwikkelaars in het algemeen brengen vaak kleinere updates uit voor apps die het grondwerk leggen voor features die later echt worden toegevoegd en dat is in dit geval niet anders. Het kan dus zijn dat we deze (nieuwe) missies dus voorlopig nog niet tegenkomen in het populaire augmentedrealityspel. Zowel Niantic als Nintendo hebben ook nog niets bevestigd voor of aangekondigd over Pokémon Go.

Verder zijn er nog wat andere dingen ontdekt:

  • Shiny Pokémon zijn nu in één oogopslag te zien middels de zoekfunctie
  • De nieuwssectie prioriteert recent nieuws
  • Pokémon als Deoxys en Castform hebben nieuwe knoppen voor hun verschillende vormen
  • De game checkt of je OS-versie nog wel wordt ondersteund

Het wachten is nu op Niantic, die misschien binnenkort de missies gaat aankondigen.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.