Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #100

Geschreven door
Geplaatst op10 februari 2018, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer UniChar.

UniChar

Het is je vast al weleens gebeurd op de smartphone. Je zoekt snel naar een speciaal karakter, maar kan hem met geen mogelijkheid vinden. UniChar biedt vanaf nu de oplossing. Met de app kun je het tekentje dat je nodig hebt gewoon tekenen. UniChar voorziet je vervolgens van het tekentje dat het best past bij jouw tekening. De app biedt je ook toegang tot symbolen die het normale iOS-toetsenbord niet heeft.

UniChar app

UniChar is te downloaden uit de App Store.

  • UniChar

Magnus

Een app die het makkelijk maakt om kunstwerken te herkennen en er een prijskaartje aan te hangen. Magnus maakt het mogelijk. De app wordt omschreven als de Shazam voor kunst. Scan een kunstwerk en de app vertelt je alle info over het werk. Deze week werd zelfs bekend dat Leonardo DiCaprio mede-investeerder is geworden van de app.

Magnus is te downloaden uit de App Store en in Google Play.

  • Magnus

RTL Gezondheidstest

Een app waarmee je in de gaten kunt houden hoe gezond je leeft door zeven weken lang in zeven thema’s je bevindingen in te vullen. RTL heeft het mogelijk gemaakt met de RTL Gezondheidstest app. Je kunt wekelijks live meespelen om een goed inzicht te krijgen van hoe je ervoor staat.

RTL Gezondheidstest

RTL Gezondheidstest is te downloaden in Google Play.

  • RTL Gezondheidstest

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.