Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #101

Geschreven door
Geplaatst op17 februari 2018, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Photos Companion.

Moleskine Actions

Takenapps zijn er natuurlijk al voldoende, maar Moleskine Actions gaat weer net een stapje verder. Moleskine is natuurlijk bekend van zijn notitieboekjes en heeft de app Timepage al in zijn portfolio. Deze nieuwe applicatie maakt het heel eenvoudig om nieuwe taken toe te voegen aan een specifieke dag. Ook kun je deze taken natuurlijk eenvoudig uitwisselen met de agenda-app Timepage. De app is zeven dagen gratis, daarna betaal je per maand.

Moleskine Actions

Moleskine Actions is te downloaden uit de App Store.

  • Moleskine Actions

Photos Companion

Microsoft heeft een nieuwe app ontwikkeld waarmee het een stuk makkelijk wordt om foto’s van een mobiel apparaat over te zetten naar een pc. Photos Companion is onderdeel van Microsoft Garage en zorgt ervoor dat je draadloos jouw foto’s doorstuurt naar een laptop of computer. Dat wordt mogelijk door de QR-code die je krijgt te scannen. Het overzetten van de foto’s verloopt vervolgens gewoon via het Wi-Fi-netwerk.

Microsoft Photos Companion

Photos Companion is te downloaden uit de App Store en in Google Play.

  • Photos Companion

Flitsmeister 7.0

Flitsmeister werd jaren terug in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat iedereen op de weg voortaan op de hoogte zou zijn van flitspalen, controles en files. Vandaag de dag is de app echter veel meer dan dat en sinds kort is er dan ook een grote update gekomen. Flitsmeister 7.0 kun je vanaf nu ook gebruiken om te navigeren. Daarnaast heeft ook het ontwerp een update gehad.

Flitsmeister 7.0

Flitsmeister 7.0 is te downloaden uit de App Store en in Google Play.

  • Flitsmeister 7.0

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Reacties

  1. Sjaan254
    17 februari, 2018 om 12:03

    Ik zoek de app van messenger

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.