Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #99

Geschreven door
Geplaatst op3 februari 2018, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer WhatsApp Business.

WhatsApp Business

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar vanaf nu kun je op Android-apparaten aan de slag met de app WhatsApp Business. De zakelijke chatdienst maakt het mogelijk voor bedrijven om een account aan te maken om zaken te kunnen doen met klanten. Ook kun je onder meer geautomatiseerde berichten instellen. De app is momenteel alleen nog te downloaden voor Android. iOS volgt later.

WhatsApp Business is te downloaden uit Google Play.

  • WhatsApp Business

Bencompare

Zou het niet handig zijn als je voortaan één centrale plek hebt waar je al je belangrijke vaste lasten in kunt opslaan? Dat kan dus met Bencompare. Met deze app kun je eenvoudig al je vaste lasten bijhouden en documenten toevoegen zodat je ze voortaan nooit meer kwijtraakt. Ook kun je via de app eenvoudig andere aanbieders vergelijken en makkelijk overstappen om voortaan geld te besparen.

Bencompare is te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Bencompare

Too Good To Go

Restaurants houden regelmatig eten over. Nou is het natuurlijk zonde om dit eten rechtstreeks in de prullenbak te gooien. Too Good To Go kan daar een oplossing voor bieden. De app zorgt ervoor dat je een Magic Box kunt afhalen. Die kost ongeveer één derde van wat de inhoud normaal zou kosten. In die box vind je vervolgens producten of gerechten die best nog te gebruiken zijn.

Too Good To Go is te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Too Good To Go

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.