Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eigenaars Moto Z2 Force melden dat ShatterShield-laag loskomt

Geschreven door
Geplaatst op7 februari 2018, 9:35 CategorieAndroid

Enkele gebruikers van de Motorola Moto Z2 Force melden dat de ShatterShield-beschermlaag op het scherm van het toestel loskomt en lelijke plekken achterlaat. De laag werd eerder al, ook door ons, bekritiseerd door het feit dat er gemakkelijk krassen op komen.

ShatterShield-laag op Moto Z2 Force komt los

De Motorola Moto Z2 Force is één van de meest recent uitgebrachte smartphones van Motorola waar de ShatterShield-laag over het scherm is geplaatst. Deze laag moet ervoor zorgen dat het scherm niet kapot gaat. Dat mag misschien kloppen, maar het is wel een magneet voor krassen — waardoor het scherm er alsnog lelijk kan uitzien. Dat blijkt nu niet het enige probleem te zijn. Gebruikers van het toestel melden dat die extra beveiligingslaag na maanden gebruik loskomt en ook nog eens nare plekken achterlaat op het scherm.

De gebruikers met dit probleem hebben zich verzameld op Twitter, XDA en natuurlijk de fora van Lenovo en Motorola. Heel veel berichten bevatten foto’s van de losgekomen schermlagen. Helaas is het zo dat die lagen niet los horen te komen of er afgehaald kunnen worden, waardoor Motorola ze dus ook niet los verkoopt. Het probleem begint vaak bij de vingerafdruklezer, waar de lag loskomt op het moment dat je op het scherm drukt. Mocht je dit probleem herkennen, neem dan direct contact op met de Motorola-klantenservice.

  • Delen:
Motorola Moto Z2 Force
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.