Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Facebook Messenger laat je nu gemakkelijker videobellen met vrienden

Geschreven door
Geplaatst op22 februari 2018, 9:36 CategorieApplicaties

Facebook heeft laten weten dat er nu een update beschikbaar is voor Facebook Messenger. Door de update kun je nu gemakkelijk een videogesprek met één ander persoon omzetten naar een videogesprek met meerdere personen.

Videobellen in Facebook Messenger

Facebook heeft een belangrijke update aangekondigd voor Facebook Messenger. Voorheen was het zo dat wanneer je wil videobellen met meerdere vrienden, je al die vrienden in één keer moest selecteren. Je kon niet later nog iemand toevoegen, wanneer iemand op dat moment niet beschikbaar was. De nieuwe update brengt daar verandering in. Je kunt een videogesprek met tenminste één ander persoon uitbreiden met mensen die je wil toevoegen aan dat gesprek. Zo hoef je dus niet eerst op te hangen om het groepsgesprek te realiseren.

Gesprekspartners toevoegen doe je door op het knopje te drukken met het Facebook-poppetje en het plusteken. Vervolgens zie je een lijst met contact en kun je de mensen selecteren die je wil toevoegen aan het gesprek. Facebook wil er uiteraard voor zorgen dat je door zo min mogelijk hoepels hoeft te springen om dingen voor elkaar te krijgen binnen zijn applicaties en daar is dit een voorbeeld van. De update voor Facebook Messenger wordt nu wereldwijd uitgerold naar iedereen die de app gebruikt op Android en iOS.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.