Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Final Fantasy XV Pocket Edition is nu te downloaden

Geschreven door
Geplaatst op9 februari 2018, 9:27 CategorieGaming

De Japanse speluitgever Square Enix heeft officieel Final Fantasy XV Pocket Edition uitgebracht op zowel Android als iOS. De game werd eerder uitgebracht op Xbox One en PlayStation 4, maar is nu helemaal aangepast en geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.

Download Final Fantasy XV Pocket Edition

Consolegamers hebben de game wellicht al uitgespeeld, maar nu zijn de mobiele gamers aan de beurt voor het avontuur van Final Fantasy XV, in de vorm van Pocket Edition (opvallend: dit is nog voor de release op pc’s). Deze role playing game bestaat uit tien verschillende hoofdstukken waarin je het verhaal van prins Noctis en zijn vrienden volgt, die elk zo hun eigen sterke en zwakke punten hebben. Het uiteindelijke doel in het spel is naar je geliefde zien te komen en de landen Lucis en Niflheim te redden van ondergang.

Het eerste hoofdstuk van dit avontuur is geheel gratis te spelen. Daarna heb je de keuze uit verschillende opties. De rest van de hoofdstukken moet je namelijk betalen. Je kunt de hoofdstukken twee en drie per stuk kopen voor 1,09 euro, maar kunt er ook voor kiezen in één keer 21,99 euro aan uit te geven. Dan krijg je toegang tot het volledige spel. Daarnaast heb je nog de keuze voor een reguliere versie van de game (5 GB groot) of een high-res versie (8 GB groot). Ook heb je tenminste 2 GB aan werkgeheugen nodig, evenals 1,5 GHz aan kloksnelheid.

  • Final Fantasy XV Pocket Edition
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.