Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

FWD Weekly: alles over consumentenelektronica in één nieuwsbrief

Geschreven door
Geplaatst op2 februari 2018, 12:03 CategorieNieuws

Wil jij elke zaterdag op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, de beste reviews en uitgebreide achtergronden op het gebied van consumentenelektronica? Abonneer je dan nu op de FWD Weekly, onze wekelijkse nieuwsbrief met het beste uit ons netwerk.

FWD Weekly nieuwsbrief

Sinds vorig jaar maakt Tablets Magazine deel uit van het FWD platform voor consumentenelektronica. Binnen dit platform vind je onder meer Hifi.nl, Homecinema Magazine, FWD Magazine en Smarthome Magazine terug. FWD beslaat dus nagenoeg de hele markt van consumentenelektronica en dat levert wekelijks interessante nieuwtjes, tips en adviezen en uitgebreide reviews op. Ook lichten we de belangrijke ontwikkelingen uit en hebben we interessante overzichten voor je.

Wil je dus niks meer missen op het gebied van consumentenelektronica, neem dan een gratis abonnement op onze wekelijkse FWD Weekly nieuwsbrief. Daarnaast kun je jezelf natuurlijk ook op de dagelijkse en wekelijkse nieuwsbrieven voor alleen Tablets Magazine abonneren.

FWD Magazine

Wil je het beste van het FWD platform ook in de brievenbus ontvangen? Dan kun je een abonnement nemen op FWD Magazine. Dit magazine verschijnt elk kwartaal en bevat onder meer vergelijkende dossiers, achtergronden en reviews. Bij een jaarabonnement krijg je automatisch ook het dikke FWD jaarboek 2019 thuisgestuurd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.