Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Galaxy Note 9 zal beschikken over stemassistent Bixby 2.0

Geschreven door
Geplaatst op27 februari 2018, 8:57 CategorieAndroid

Samsung-CEO DJ Koh heeft bevestigd dat de Samsung Galaxy Note 9 zal beschikken over de nieuwste versie van stemassistent Bixby. Het gaat dan om Bixby 2.0, waar nu al maanden aan gewerkt wordt met ontzettend veel verschillende partners.

Galaxy Note 9 met Bixby 2.0

De CEO van de mobiele tak van Samsung, DJ Koh, heeft bevestigd dat Bixby 2.0 onder meer gelanceerd gaat worden op de aankomende Samsung Galaxy Note 9. Dat heeft de directeur gezegd op Mobile World Congress 2018. Momenteel wordt de vernieuwde stemassistent getest met zo’n achthonderd partners en dat al voor vier maanden lang, dus de assistent lijkt zich in elk geval in een rap tempo te ontwikkelen. Niet alleen moet Bixby 2.0 meer stemcommando’s ondersteunen, ook wordt het ecosysteem uitgebreid.

Eui-Suk Chung, bij Samsung verantwoordelijk voor kunstmatige intelligentie en software, heeft laten weten dat Bixby 2.0 stemmen kan herkennen van verschillende gebruikers en dan (contextueel) anders kan reageren. Tijdens de grote persconferentie op Mobile World Congress is er verder weinig bekendgemaakt over Bixby 2.0 en de Samsung Galaxy Note 9, dus op informatie moeten we voorlopig nog even wachten. De verwachting is dat Samsung de Note 9 ergens in of vlak na de zomer zal gaan presenteren.

Tijdens Mobile World Congress 2018 heeft Samsung de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ onthuld. In deze video hands-on zie je een overzicht van alle belangrijke functies.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.