Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Game Dev Tycoon is vanaf nu verkrijgbaar op Android

Geschreven door
Geplaatst op1 februari 2018, 10:13 CategorieGaming

De makers van Game Dev Tycoon hebben laten weten dat het spel vanaf nu te downloaden is op Android, waar het spel eenmalig 5,49 euro kost. Doordat je betaalt voor het spel zitten er geen advertenties in. Daarnaast is er ook geen downloadable content aanwezig.

Download Game Dev Tycoon voor Android

Ontwikkelaar Greenheart Games heeft Game Dev Tycoon uitgebracht op Android. De game kost eenmalig 5,49 euro, en daarmee is de Android-versie goedkoper dan de pc-versie. Dit betekent echter niet dat je niet met een premium product te maken hebt. Nergens zijn er advertenties of in-game aankopen te bespeuren, dus dat is goed nieuws. In het spel krijg je de taak een game-ontwikkelaar op te richten. Je begint ergens op je zolderkamer met een ambitieus idee, met het doel dat je later een grote studio in handen hebt.

Dat doe je door veel games te verkopen, maar ook te investeren in nieuwe technologieën en nieuwe gametypes uit te vinden. Je succes is afhankelijk van je fantasie en experimentele aard: door geen risico te nemen, zul je het niet ver schoppen in dit spel. De interface is overgenomen uit de eerder gelanceerde iOS-versie, waardoor je dus een prima besturing hebt. Ook is het zo dat de prestaties van het spel goed zijn (vooral op moderne hardware natuurlijk). Je hebt wel tenminste Android 4.1 of hoger nodig voor Game Dev Tycoon.

  • Game Dev Tycoon
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.