Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gebruikers iPhone X melden problemen met belfunctie

Geschreven door
Geplaatst op5 februari 2018, 14:50 CategorieiPhone

Het lijkt erop dat Apple er weer een probleem bij heeft als het aankomt op de iPhone X. Naar het schijnt kunnen mensen niet opnemen als ze gebeld worden en is in eerste instantie helemaal niet te zien wie er belt. Dat komt omdat het scherm niet aanspringt. Apple onderzoekt de problemen.

Belfunctie iPhone X

De precieze oorzaak van het probleem is niet duidelijk en ook weten we niet hoeveel mensen erdoor getroffen worden. Wel staan er op het forum van Apple flink wat klachten hierover. Een echte oplossing is vooralsnog ook niet voorhanden; gemeld wordt dat herstarten niet helpt.

Apple zelf laat in een reactie tegenover de site Engadget weten te kijken naar de problemen. Een tijdelijke oplossing die het zelf aandraagt, is het afsluiten van de bel-app en vervolgens herstarten van de telefoon. Of dit daadwerkelijk een oplossing is, weten we ook niet.

Verkopen iPhone X

Heel fijn is het nieuws niet voor Apple. De verkopen van de iPhones vielen afgelopen kwartaal al behoorlijk tegen, al deed de X het volgens Apple nog gewoon goed en was het de best verkopende iPhone van de laatste maanden.

Ook bleek kortgeleden nog dat de nieuwe iOS-update geen grote functies met zich mee zal brengen. iOS 12 krijgt vooral oplossingen voor stabiliteitsproblemen en de grote nieuwe features komen dan pas in 2019 naar het besturingssysteem van Apple.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.