Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gelekte afbeelding toont ook uitsparing in scherm van Huawei P20 Lite

Geschreven door
Geplaatst op28 februari 2018, 20:41 CategorieAndroid

Twee dagen geleden lekten er afbeeldingen uit van de Huawei P20 en de P20 Plus. Opvallend aan het design was de uitsparing aan de bovenkant van het scherm. Vandaag zijn er afbeeldingen gelekt van de Huawei P20 Lite door, zoals we de laatste tijd wel vaker zien, Evan Blass van EVLeaks.

Qua design lijkt de Huawei P20 Lite veel op de andere modellen. Het beschikt ook over een uitsparing aan de bovenkant van het scherm. De Chinese fabrikant kiest er bij dit model voor om de vingerafdruksensor aan de achterkant te plaatsen, net als bij de P20 Plus. Dit in tegenstelling tot de gewone P20, waar de vingerafdruksensor onderaan de voorkant is geplaatst. De randen van de P20 Lite lijken iets groter in vergelijking met de andere smartphones, maar nog steeds bestaat een groot deel van de voorkant van het toestel uit het display. Dit komt mede doordat de thuisknop mist bij de P20 Lite, net als bij de P20 Plus.

Officiële onthulling Huawei P20 Lite op 27 maart

Op Venturebeat gaat Evan Blass nog even verder over het Lite-model van de P20. De Huawei P20 Lite komt naar verwachting met een scherm van 5.6-inch in een resolutie van 1.080 bij 2.250 pixels. De processor is een Kirin 659 en het toestel zal beschikken over 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslaggeheugen. De smartphone wordt geleverd met Android 8.0 en heeft een dubbele camera van zestien megapixel aan de achterkant. We moeten nog even een maandje wachten op de officiële aankondiging van de Huawei P20, P20 Lite en de P20 Plus. Op 27 maart zal Huawei de smartphones officieel presenteren tijdens een evenement in Parijs.

 

  • Delen:
Huawei P20 Lite
Huawei P20 Lite
Android Oreo (8.x)

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.