Gelekte foto geeft eerste indruk van de OnePlus 6

27 februari 2018 1 Minuut 0 Reacties
OnePlus 6 (1)

Een gelekte foto geeft ons vandaag de eerste indruk van wat mogelijk de OnePlus 6 zal zijn: een telefoon met groot scherm en een kleine uitsparing bovenin.

Het zou zomaar eens kunnen zijn dat we vandaag een eerste blik hebben op de nieuwe telefoon van OnePlus. Op een Chinese blog lekte een foto uit van wat naar verluidt de OnePlus 6 moet zijn. Het toestel lijkt een groot scherm te hebben met uitsparing aan de bovenkant voor de camera.

Is dit de OnePlus 6?

Het beeld dat we te zien krijgen lekte uit via een Chinese blog en kwam vervolgens terecht op de site Phone Arena. Oorspronkelijk ging het rond op sociale media, maar daar werd het al snel van afgehaald. De foto toont een telefoon met een glazen achterkant, die erop zou kunnen wijzen dat er draadloos laden mogelijk is.

Ook zien we een ovalen vingerafdrukscanner onder een dubbele camera zitten. Opvallend aan de voorkant is een uitsparing, die iets smaller is dan die van de iPhone X en iets breder dan die van de Essential Phone. Daarmee gaat OnePlus dan mee in de trend van grote smartphones waarbij er een voorkantbedekkend scherm is.

Phone Arena stelt dat op de Chinese blog vermeld staat, dat de OnePlus 6 op Android 8.1 Oreo draait en dat hij 6 gigabyte aan werkgeheugen heeft. Ook zou er een opslagcapaciteit van 64 gigabyte zijn. Een eventuele releasedatum van het nieuwe toestel is er niet.

Lees ook onze recensie van de OnePlus 5T.

Reacties (0)