Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gelekte foto toont Sony Xperia XZ2

Geschreven door
Geplaatst op23 februari 2018, 21:47 CategorieAndroid

Eerder deze week kwam informatie naar buiten over twee nieuwe high-end toestellen van Sony. Het zou gaan om de Sony Xperia XZ2 en de XZ2 Compact. De bekende lekker Evan Blass heeft nu een foto in handen gekregen van de Xperia XZ2 en geplaatst op Venturebeat. De officiële aankondiging van beide smartphones vindt waarschijnlijk maandagavond plaats tijdens de persconferentie van Sony op de Mobile World Congress in Barcelona.

De Sony Xperia XZ2 zou beschikken over een 5.7″-display, terwijl de XZ2 Compact met een display van 5.0-inch iets kleiner is. Veel verschil is er verder niet echt tussen beide smartphones, behalve dat de XZ2 over een iets grotere accucapaciteit zou beschikken. Beide modellen zouden de high-end Snapdragon 845-processor met 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslaggeheugen aan boord hebben. Daarnaast hebben de toestellen beide een scherm in Full HD met Corning Gorilla Glass 5 en draaien ze op Android 8.0 Oreo.

Eindelijk een fris design van Sony

Aan de achterzijde vinden we dezelfde camera als op de XZ Premium. Negentien megapixel in een diafragma van f/1.8 en de mogelijkheid om te filmen in 4K en slow motion. Ook laten de afbeeldingen een vingerafdrukscanner zien. Misschien wel het grootste nieuws van de afbeelding is dat Sony eindelijk afstapt van de grote randen om het display, waar Sony al jaren om bekend staat. In september liet Sony weten dat ze (eindelijk) het design van hun smartphones zouden aanpassen en met de komst van de Sony Xperia XZ2 en de XZ2 Compact lijkt het bedrijf het eigen advies ter harte te hebben genomen.

  • Delen:
Sony Xperia XZ2
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.