Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gelekte Oreo-firmware voor Galaxy Note 8 toont apparaatnamen

Geschreven door
Geplaatst op2 februari 2018, 10:36 CategorieAndroid

Onlangs is de Oreo-firmware-update voor de Galaxy Note 8 gelekt. Nu blijkt ook nog dat er verwijzingen in staan naar onaangekondigde apparaten. Zo treffen we er onder meer verwijzingen aan die mogelijk wijzen op een Galaxy Tab S4 of een nieuwe Galaxy Tab A.

Galaxy Note 8-firmware verwijst naar andere devices

Onlangs is er een firmware-update gelekt voor de Samsung Galaxy Note 8, die onder meer Android 8.0 Oreo met zich meebracht. Dit was een foutje van Samsung, omdat die update verder bij niemand aangekomen is. De code van deze update is inmiddels helemaal uitgeplozen door XDA Developers, waardoor er interessante informatie naar buiten gekomen is. Uiteraard heeft Samsung deze informatie niet bevestigd, dus houden we nog een slag om de arm, maar het is wel zeer opmerkelijke informatie.

Er is namelijk een complete lijst met vooral veel onaangekondigde apparaten opgedoken. Die lijst hebben we hieronder overgenomen. Opvallende noteringen zijn de Samsung Galaxy Tab S4 en een nieuwe versie van de Samsung Galaxy Tab A. Helaas betekent zo’n verwijzing niet meteen dat Samsung ook voornemens is een product op de markt uit te brengen.

 • astarqlte – Samsung Galaxy S9 Active (Snapdragon)
 • c10lte – Samsung Galaxy C10
 • c10plte – Samsung Galaxy C10 Plus
 • crown – Samsung Galaxy Note 9
 • degasy18wifi
 • grandppirislte
 • gtaxlad
 • gta2xl – Samsung Galaxy Tab A 10.1 2018
 • gtesy18lte – Samsung Galaxy Tab E 2018
 • gts4llte – Samsung Galaxy Tab S4
 • j2y18lte – Samsung Galaxy J2 2018
 • j3neolte – Samsung Galaxy J3 Neo
 • j3topelte
 • j4lte – Samsung Galaxy J4
 • j6lte – Samsung Galaxy J6
 • j7topelte
 • j7toplte
 • j8lte – Samsung Galaxy J8
 • jackpotlte
 • jackpotqlte
 • jackpot2lte
 • jackpot2qlte
 • kellylte
 • lugelte
 • star – Samsung Galaxy S9
 • star2 – Samsung Galaxy S9+
 • Delen:
Samsung Galaxy Note 8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.