Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google maakt screenshots bewerken binnen Google-app mogelijk

Geschreven door
Geplaatst op19 februari 2018, 10:12 CategorieApplicaties

Google heeft een update uitgebracht voor de bètaversie van de officiële Google-app. Door de update is het mogelijk screenshots te bewerken die binnen de app zijn gemaakt, zonder dat je daarvoor naar de galerij-applicatie hoeft te gaan.

Screenshots maken binnen Google-app

Sinds april vorig jaar werkt Google aan een ingebouwde editor voor het bewerken van screenshots binnen de officiële Google-applicatie. In enkele updates die daarna verschenen voegde Google wat functies toe, maar er werd verder nooit echt melding van gemaakt. Daar is dit weekend verandering in gekomen, aangezien het bedrijf een nieuwe bètaversie heeft gelanceerd waar de functie wordt geïntroduceerd. Wanneer je versiw 7.2.1 downloadt naar je Android-apparaat, dan krijg je toegang tot de nieuwe functie.

Helaas geldt het maken van screenshots niet voor elke app of elke locatie op je smartphone of tablet. Het geldt alleen voor de shots die je maakt binnen de Google Feed of Google Zoeken. Daarnaast moet je de functie handmatig activeren om er toegang tot te krijgen; je vindt de optie onder Accounts en privacy. Helemaal onderaan de lijst met opties kom je de optie voor het maken en delen van screenshots tegen. Wanneer je de functie activeert, dan hoef je niet meer naar de galerij-app om een shot te bewerken die je zojuist gemaakt hebt.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.