Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Photos laat je nu ook zelf themavideo’s maken

Geschreven door
Geplaatst op8 februari 2018, 10:01 CategorieApplicaties

Google heeft een update uitgebracht voor Google Photos, waardoor het voor gebruikers nu mogelijk is zelf video’s binnen een bepaald thema te maken. Je vindt de optie in het menu, maar hij wordt ook aangeboden door de ingebouwde assistent.

Zelf themavideo’s maken met Google Photos

Er is nu een update beschikbaar voor de app van Google Photos, een dienst van Google waar je gratis je foto’s en video’s kunt opslaan in high definition of betaald wanneer je graag alles in de oorspronkelijke kwaliteit wil hebben. Ook kun je de app automatisch themavideo’s en compilaties laten maken. De assistent zal je zo nu en dan een notificatie sturen dat zo’n video klaar is, zodat je even terug in de tijd kunt en kunt genieten van je activiteiten van toen. De verse update voor de app maakt het echter mogelijk dit nu ook handmatig te doen.

Je vindt de optie voor het maken van een themavideo in het menu aan de linkerkant. Maar je kunt ook naar de assistent gaan en aangeven dat je dat wil doen. Wanneer je de optie activeert, dan krijg je een raster met mogelijkheden te zien. Thema’s zijn bijvoorbeeld lachen, selfies, huisdieren, speciale dagen en nog meer. De app zal suggesties doen voor foto’s die erbij passen, maar uiteindelijk kies jij de beste foto’s uit. De update wordt nu uitgerold op Android en iOS. Later dit jaar zal Google meerdere thema’s gaan toevoegen.

  • Google Photos
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.