Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hands-on video: nieuwe Alcatel-tablets en -smartphones (1T, 3, 3X, 3V en 5)

Geschreven door
Geplaatst op25 februari 2018, 11:19 CategorieAndroid

De Franse fabrikant Alcatel heeft aan de vooravond van Mobile World Congress 2018 nieuwe smartphones en tablets gepresenteerd. In deze korte hands-on video geven we een overzicht van de belangrijkste functies en features van de Android-apparaten.

Video over Alcatel 1T, 3, 3X, 3V en 5

Nadat de nieuwe producten van Alcatel waren gepresenteerd, kregen we de kans om ze even zelf aan de tand te voelen. Hoewel de tablets wellicht een beetje goedkoop aanvoelen, hebben we toch het idee dat ze een mooie ervaring kunnen aanbieden wanneer je kijkt naar de prijs-kwaliteitverhouding. Niet alleen krijg je redelijke hardware voor verkoopsadviesprijzen als 69 en 99 euro, respectievelijk voor de 7″- en 10″-versie, ook krijg je direct toegang tot Android 8.1. Heel weinig smartphones draaien nu op die versie, dus dat is heel mooi.

Over de smartphones kunnen we, op basis van onze ervaringen met de verschillende modellen, dezelfde conclusie trekken. De toestellen bieden een hoop aan voor weinig geld. Voor minder dan 250 euro (verkoopadviesprijs) kun je al een mooie smartphone in huis halen. Deze presteren heel redelijk; het is een blijft natuurlijk wel een budgettoestel. Maar dat betekent niet dat-ie er zo hoeft uit te zien en dat betekent ook niet direct dat je dat hoeft te merken in het gebruik. Maar dat is iets wat we op de langere termijn moeten bekijken.

Meer lezen?

Deze smartphones en tablets van Alcatel zijn aangekondigd tijdens Mobile World Congress 2018. Wil je meer lezen over producten die tijdens deze beurs worden aangekondigd, dan kun je terecht in ons Mobile World Congress-nieuwsarchief.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.