Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hands-on video: Asus Zenfone 5 en Zenfone 5 Lite

Geschreven door
Geplaatst op27 februari 2018, 20:40 CategorieAndroid

Tijdens Mobile World Congress 2018 heeft Asus maar liefst drie nieuwe Zenfone 5-modellen aangekondigd: de Asus Zenfone 5, Zenfone 5 Lite en Zenfone 5Z. Alle drie de modellen vallen binnen verschillende prijscategorieën en bieden verschillende functies aan.

Hands-on met Asus Zenfone 5 en Zenfone 5 Lite

Dit jaar heeft Asus drie verschillende modellen van de Asus Zenfone 5 meegenomen naar Mobile World Congress. Het gaat om een regulier model, een versie genaamd 5 Lite en eentje die 5Z wordt genoemd. De drie toestellen vallen allemaal in verschillende prijscategorieën. Zo is de Zenfone 5 Lite het goedkoopste model, maar desondanks kunnen er een aantal interessante functies worden aangeboden. Daarnaast is er ook het tussenmodel, de Zenfone 5. Dit model beschikt over een inkeping bovenaan het scherm en AI-functies.

Het meest uitgebreide en dure model wordt de Asus Zenfone 5Z. Deze smartphone is nagenoeg dezelfde telefoon als de gewone Asus ZenFone 5, maar beschikt over betere specificaties dan het standaard model. Dit betekent dat ook de Zenfone 5Z beschikt over de slimme functies voor de camera. Voor een overzicht van die specificaties, van twee modellen, kun je terecht in de onderstaande hands-on video.

Meer lezen?

Deze smartphones van Asus zijn aangekondigd tijdens Mobile World Congress 2018. Wil je meer lezen over producten die tijdens deze beurs worden aangekondigd, dan kun je terecht in ons Mobile World Congress-nieuwsarchief.

  • Delen:
Asus ZenFone 5 (ZE620KL)
Android Oreo (8.x)
Asus ZenFone 5Z (ZS620KL)
Android Oreo (8.x)
Asus ZenFone 5 Lite
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.