Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hands-on video: LG V30S ThinQ en nieuwe cameratoepassingen

Geschreven door
Geplaatst op26 februari 2018, 14:05 CategorieAndroid

LG heeft eerder deze week officieel de LG V30S ThinQ onthuld. Dit is een verbeterde versie van de huidige LG V30, uiteraard met een aantal extra’s. Zo beschikt het toestel over meer geheugen en worden er een aantal slimme cameratoepassingen aangeboden.

Hands-on met LG V30S ThinQ

Vlak voordat Mobile World Congress 2018 van start ging, kondigde LG officieel de LG V30S ThinQ aan. Dit is een verbeterde versie van de huidige LG V30 en biedt een aantal interessante extra’s aan. De V30S beschikt over 6 GB aan werkgeheugen, en dat is 2 GB meer in vergelijking met het vorige model. Daarnaast zijn er nu opties beschikbaar met 128 en 256 GB aan opslagruimte, terwijl de reguliere variant het met veel minder moet doen. Verder introduceert LG een aantal slimme cameratoepassingen met de V30S.

Helaas is het zo dat de LG V30S ThinQ niet naar Nederland en België zal komen. Mocht je dus een uitgebreide versie van de huidige LG V30 willen hebben, dan is dat slecht nieuws; je zult het met de huidige configuraties moeten doen. Gelukkig is het wel zo dat de slimme cameratoepassingen naar de LG G6 en LG V30 zullen gaan komen, dus daar kun je later van profiteren.

Meer lezen?

Deze smartphone van LG is aangekondigd tijdens Mobile World Congress 2018. Wil je meer lezen over producten die tijdens deze beurs worden aangekondigd, dan kun je terecht in ons Mobile World Congress-nieuwsarchief.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.