Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hands-on video: Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus en nieuwe Nokia 6

Geschreven door
Geplaatst op26 februari 2018, 11:59 CategorieAndroid

HMD Global, het bedrijf dat de rechten van Nokia’s merknaam in handen heeft, heeft tijdens Mobile World Congress 2018 een aantal interessante smartphones aangekondigd. Zo zijn onder meer de Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus en een nieuwe versie van de Nokia 6 aangekondigd.

Hands-on met Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus en nieuwe Nokia 6

HMD Global pakt deze Mobile World Congress groots uit met vijf nieuwe Nokia-smartphones. Drie van die smartphones vallen binnen het phablet-genre en hebben dus een scherm van tenminste 5,5-inch groot. Het om de Nokia 8 Sirocco, die in gelimiteerde opgave beschikbaar zal zijn, de Nokia 7 Plus en een nieuwe versie van de Nokia 6. De toestellen vallen allemaal binnen verschillende prijscategorieën, waardoor Nokia dus niet alleen het high-end segment kan bedienen, maar ook het midden en zelfs het lagere segment.

Voor het budgetsegment heeft zijn er nog twee andere smartphones aangekondigd, met een prijs van onder de honderd euro. Die toestellen komen niet aan bod in de video, het gaat alleen om de drie hierboven genoemde modellen. Voor een overzicht van de specificaties van die smartphones kun je de onderstaande video bekijken.

Meer lezen?

Deze smartphones van Nokia zijn aangekondigd tijdens Mobile World Congress 2018. Wil je meer lezen over producten die tijdens deze beurs worden aangekondigd, dan kun je terecht in ons Mobile World Congress-nieuwsarchief.

  • Delen:
Nokia 7 Plus
Android Oreo (8.x)
Nokia 8 Sirocco
Android Oreo (8.x)
Nokia 6 (2018)
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.