Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hands-on video: Sony Xperia XZ2

Geschreven door
Geplaatst op26 februari 2018, 11:39 CategorieAndroid

Sony heeft tijdens Mobile World Congress 2018 officieel de Sony Xperia XZ2 onthuld. Dit is het nieuwe vlaggenschip van de Japanse fabrikant, samen met z’n kleinere broertje de Sony Xperia XZ2 Compact. In deze video een overzicht van de Xperia XZ2.

Hands-on met Sony Xperia XZ2

Voordat Mobile World Congress 2018 van start ging wisten we het eigenlijk al, maar tijdens de MWC-presentatie zijn de smartphones dan eindelijk officieel onthuld: de Sony Xperia XZ2 en Xperia XZ2 Compact. Beide toestellen beschikken over nagenoeg dezelfde specs, op twee dingen na. De XZ2 beschikt over een scherm van 5,7-inch, terwijl het Compact-model over een 5″-scherm beschikt. De Compact wordt daarmee meteen een interessant toestel voor iedereen die wel high-end, maar geen grote smartphone wil.

Daarnaast beschikt de Sony Xperia XZ2 over een speciale trilmotor, die vibraties kan afgeven op basis van wat er op het scherm gebeurt. Speel je bijvoorbeeld een videogame, dan kan dat motortje gaan trillen bij de actie op het scherm. Datzelfde geldt voor het bekijken van video’s en beluisteren van muziek. Voor een overzicht van de specs kun je de onderstaande video bekijken.

Meer lezen?

Deze smartphones van Sony zijn aangekondigd tijdens Mobile World Congress 2018. Wil je meer lezen over producten die tijdens deze beurs worden aangekondigd, dan kun je terecht in ons Mobile World Congress-nieuwsarchief.

  • Delen:
Sony Xperia XZ2
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.