Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hands-on video: Wiko View2 Pro en de Wiko View2

Geschreven door
Geplaatst op26 februari 2018, 22:45 CategorieAndroid

De Franse fabrikant Wiko heeft tijdens Mobile World Congress 2018 twee interessante nieuwe Android-smartphones aangekondigd voor het lagere segment van de markt: de Wiko View2 Pro en de Wiko View2. Deze smartphones beschikken over een kleine inkeping in het scherm.

Hands-on met de Wiko View2 Pro en Wiko View2

De strijd is al even bezig, vooral op de markt voor Android-smartphones: de strijd om de prijsbewuste consument. In de afgelopen maanden zijn er een aantal interessante Android-toestellen met een lage prijs verschenen. Voor nog geen honderd euro koop je tegenwoordig al een goedwerkende Android-smartphone met bijvoorbeeld Android Go aan boord. Maar voor dat dubbele bedrag kun je nu ook een toestel als de Wiko View2 of, als je iets meer uit wil geven, de Wiko View2 Pro overwegen. Twee interessante Android-toestellen.

Beide toestellen beschikken over redelijke specificaties (maar verwacht uiteraard niet de beste specs voor die prijzen) en een design waar menig premium telefoongebruiker jaloers op zal zijn. Als mensen denken dat je met een iPhone X zou rondlopen, zou dat helemaal geen vreemde observatie zijn. Door de inkeping aan de bovenkant van het scherm ogen de smartphones behoorlijk luxe.

Meer lezen?

Deze smartphones van Wiko zijn aangekondigd tijdens Mobile World Congress 2018. Wil je meer lezen over producten die tijdens deze beurs worden aangekondigd, dan kun je terecht in ons Mobile World Congress-nieuwsarchief.

  • Delen:
Wiko View2 Pro
Android Oreo (8.x)
Wiko View2
Wiko View2
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.