Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HTC U12 mogelijk al gespot op Taiwanees 5g-evenement

Geschreven door
Geplaatst op5 februari 2018, 15:10 CategorieAndroid

Er zijn foto’s opgedoken waarop we mogelijk voor het eerst kennismaken met de onaangekondigde HTC U12-smartphone. De foto’s zijn gemaakt op een Taiwanees evenement dat geheel in het teken staat van 5g. HTC heeft nog niets aangekondigd of bevestigd.

Is dit de HTC U12?

Je kunt veel zeggen van de smartphones van HTC, maar echt slechte toestellen zijn het niet. Desondanks slaan de toestellen van het merk niet echt (meer) aan. De fabrikant blijft het echter proberen en de volgende poging wordt waarschijnlijk de HTC U12. Deze smartphone is officieel nog niet onthuld door het bedrijf, maar wordt wel gepresenteerd tijdens een Taiwanees evenement dat geheel in het teken staat van 5g-technologie. 5g moet de opvolger worden van 4g en veel hogere downloadsnelheden gaan aanbieden dan 4g nu al kan.

De bekende techjournalist Evan Blass is ervan overtuigd dat dit de HTC U12 is, maar kan verder helaas geen details met ons delen. Er zijn dan ook momenteel nog geen details bekend. Wel is opvallend dat het scherm behoorlijk groot is en dat er waarschijnlijk geen vingerafdrukscanner aan de voorkant zit (tenzij die in het scherm verwerkt wordt). En omdat de telefoon dus waarschijnlijk 5g gaat ondersteunen, mogen we verwachten dat de Qualcomm Snapdragon 845 onder de motorkap geplaatst wordt door HTC.

  • Delen:
HTC U12 Plus
HTC U12 Plus
Android Oreo (8.x)

Reacties

  1. YJ
    18 juni, 2018 om 18:24

    Sinds de nieuwe iOS update van 11.4 werkt mijn Iphone X niet meer goed.
    Als ik iemand wil bellen stopt hij automatisch na 1 keer over te zijn gegaan.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.