Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei gaat toch iets presenteren tijdens Mobile World Congress 2018

Geschreven door
Geplaatst op7 februari 2018, 9:53 CategorieAndroid

De Chinese fabrikant Huawei heeft bevestigd dat het bedrijf toch aanwezig zal zijn op de techbeurs Mobile World Congress 2018, maar de P20 zal er niet worden aangekondigd. Wat het bedrijf dat wel precies gaat aankondigingen, is vooralsnog niet bekendgemaakt.

Huawei aanwezig op Mobile World Congress 2018

Mobile World Congress 2018 gaat over een paar weken beginnen en veel fabrikanten zullen daar aanwezig zijn om nieuwe producten te presenteren. Huawei heeft woensdag bevestigd dat het bedrijf aanwezig zal zijn tijdens de beurs, ook al zal de P20 dan niet worden aangekondigd. Die aankondiging vindt plaats op 27 maart 2018, tijdens een speciaal daarvoor georganiseerd evenement. Dat betekent niet dat het bedrijf niet nog een aantal andere producten te presenteren heeft; en dat is precies wat er gaat gebeuren.

Omdat het evenement in maart in het teken staat van vlaggenschepen, betekent dit mogelijk dat de presentatie van Huawei tijdens Mobile World Congress 2018 in het teken staat van goedkopere modellen (budget en midrange). Daarnaast zou het zomaar kunnen zijn dat de fabrikant een nieuwe versie van de Huawei Watch zal gaan presenteren. Onlangs zijn er wat patenten opgedoken waaruit blijkt dat het bedrijf het één en ander heeft bedacht. Maar of we daadwerkelijk dergelijke producten gaan zien, is nog even afwachten.

  • Delen:
Huawei P Smart
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.