Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei Honor 9 Lite komt naar Europa

Geschreven door
Geplaatst op6 februari 2018, 21:41 CategorieAndroid

De Huawei Honor 9 Lite komt naar Europa, zo heeft de Chinese fabrikant Huawei bekend gemaakt. De smartphone verscheen eerst in China en werd enkele weken geleden in India op de markt gebracht. Een wereldwijde uitgave is echter aanstaande. De Huawei Honor 9 Lite heeft een Kirin 659-chipset aan boord, 3 GB werkgeheugen en 32 GB (uitbreidbaar) opslaggeheugen. De accu heeft een capaciteit van 3000 mAh.

Vier camera’s aan boord van de Huawei Honor 9 Lite

Tot nu toe klinken de specificaties misschien niet heel spannend, maar uniek aan deze smartphone zijn de vier camera’s. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant beschikt de Huawei Honor 9 Lite over een dubbele camera. De hoofdcamera aan beide kanten heeft dertien megapixel en de tweede camera beschikt over twee megapixel. Deze tweede camera brengt diepte in de gemaakte foto’s.

De smartphone heeft een scherm van 5,65-inch in een resolutie van 2.160 bij 1.080 pixels met een 18:9 beeldverhouding. Het toestel draait op Android 8.0 met de EMUI 8.0-schil van Huawei. Micro-usb, een hoofdtelefoonaansluiting en een vingerafdruksensor aan de achterzijde maken de smartphone compleet. Het toestel verschijnt in Europa voor een prijs van 229 euro. Hiervoor moet je wel naar de Duitse of Engelse webshop van Huawei, want in Nederland zal de Honor 9 Lite niet tot het assortiment gaan behoren. Wellicht dat het toestel wel via andere Nederlandse webshops verkrijgbaar zal zijn. Het is nog niet bekend wanneer het toestel op de Europese markt verkrijgbaar is.

  • Delen:
Huawei Mate 10 Pro
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.