Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei kondigt volgende vlaggenschepen aan op 27 maart

Geschreven door
Geplaatst op1 februari 2018, 11:56 CategorieAndroid

Huawei heeft laten weten dat het bedrijf op 27 maart aanstaande een persevenement organiseert waar de volgende vlaggenschepen worden aangekondigd. Waarschijnlijk worden dat de P20 en P20 Plus, als we de meest recente geruchten mogen geloven.

Persevenement van Huawei op 27 maart

Huawei heeft bekendgemaakt dat het bedrijf op 27 maart een persevenement organiseert dat geheel in het teken staat van de aankomende vlaggenschepen. Dat heeft het bedrijf laten weten in een uitnodiging aan de pers. Welke toestellen we op die datum te zien krijgen, is vooralsnog niet onthuld. Echter, als we recente geruchten mogen geloven dan gaan we de P20 en P20 Plus zien, de opvolgers van de P10 en P10 Plus. Eind vorig jaar bracht het bedrijf de Mate 10 Plus uit en sinds vorige maand is de P Smart te koop in Nederland.

Over de Huawei P20 wordt gezegd dat het een marginale update wordt in vergelijking met de P10 Plus. Onder de motorkap zou een Kirin 960-processor, samen met 6 tot 8 GB aan werkgeheugen zitten. Ook zou er een scherm van 5,7-inch zijn, met een qhd-resolutie. Op de achterkant zitten mogelijk drie camera’s en verder zou er ook nog een accu van 4,000 mAh zijn. Het duurt nu nog maar twee maanden voordat de toestellen worden onthuld en dan weten we zeker of de info klopt. Tot die tijd moeten we het doen met geruchten.

  • Delen:
Huawei Mate 10 Pro
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.