Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Huawei P20 Plus wordt geleverd met een accu van 4.000 mAh’

Geschreven door
Geplaatst op19 februari 2018, 9:57 CategorieAndroid

Er zijn nieuwe geruchten verschenen over de Huawei P20 Plus. De grote smartphone wordt waarschijnlijk voorzien van een accu met een vermogen van 4.000 mAh. Ook zou het toestel een altijd-aan-display gaan krijgen. De aankondiging vindt eind maart plaats.

Huawei P20 Plus met een accu van 4.000 mAh

Huawei heeft eerder al bevestigd dat het bedrijf eind maart, op de 27ste, nieuwe vlaggenschepen zal gaan aankondigen. Dat evenement vindt plaats in Parijs, waar er drie nieuwe modellen worden onthuld. Het gaat mogelijk om de Huawei P20 Lite, de reguliere P20 en de P20 Plus. Over die laatste smartphone is nu een aantal nieuwe geruchten verschenen. Zo hebben mensen al kunnen kijken naar de software van de aankomende smartphone. En in die software wordt er melding gemaakt van een accu van 4.000 mAh.

Ook is er een verwijzing gevonden naar een altijd-aan-scherm. Tot nu toe heeft alleen de Huawei Mate 10 Pro een altijd-aan-scherm. Ook beschikt deze smartphone over een accu met een vermogen van, je raadt het al, 4.000 mAh. Sceptici denken daarom nu dat de software verwijzingen bevat naar die smartphone en niet per se naar de Huawei P20 Plus. Desondanks is het niet vreemd om te bedenken dat de accu zo groot is, aangezien de voorganger, de P10 Plus, een accu met een vermogen van maar liefst 3.750 mAh heeft.

  • Delen:
Huawei P20 Lite
Huawei P20 Lite
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.