Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei rolt langzaam twee nieuwe functies voor Mate 10 Lite uit

Geschreven door
Geplaatst op15 februari 2018, 13:07 CategorieAndroid

Vanaf vandaag krijgt de Mate 10 lite twee nieuwe functies: gezichtsontgrendeling en de AR Lens. De nieuwe functies worden eerst uitgerold bij duizend versies van smartphones via een software-update. Eind maart is de update voor iedereen beschikbaar met de telefoon.

Mate 10 Lite ontvangt gezichtsontgrendeling en AR Lens

Huawei heeft bekendgemaakt dat duizend eigenaars van de Mate 10 Lite twee nieuwe functies mogen verwelkomen: gezichtsontgrendeling en de AR Lens. De opties worden toegevoegd via een software-update. De eerste functie spreekt voor zich. Middels gezichtsontgrendeling kunnen gebruiken hun smartphone ontgrendelen met het geregistreerde gezicht. De camera aan de voorkant moet de eigenaar van de telefoon herkennen, anders zal de telefoon niet ontgrendeld kunnen worden. Ook worden notificaties beter afgeschermd.

De camerafunctie van de Mate 10 Lite wordt uitgebreid met AR Lens. Na het maken van een foto kunnen gebruikers grappige, mooie en inspirerende effecten zoals gezichtsmaskers toevoegen. Daarnaast voeg je met AR Lens achtergronden toe aan je selfies. Zo waan je je bijvoorbeeld bij de Eiffeltoren in Parijs of naast je favoriete tekenfilmfiguren. Het mooiste aan deze functie is misschien nog wel dat je hier geen aparte applicatie voor hoeft te downloaden. De software-0update is eind maart beschikbaar voor alle telefoons.

  • Delen:
Huawei Mate 10 Lite
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.