Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei toont mogelijk drie nieuwe Huawei MediaPad-tablets tijdens MWC

Geschreven door
Geplaatst op24 februari 2018, 16:52 CategorieAndroid

We weten dat Huawei de Mobile World Congress van komende week niet zal gebruiken om de nieuwe Huawei P20 te presenteren. Deze zal eind maart tijdens een evenement in Parijs officieel gepresenteerd worden zoals we gisteren in de kleine teaservideo van de Huawei P20 hebben kunnen zien. Toch zal de Chinese fabrikant wel degelijk iets nieuws presenteren tijdens de MWC. Morgenmiddag houdt Huawei een eigen presentatie. Zoals het lijkt zal Huawei drie nieuwe MediaPad-tablets aankondigen. We wisten al een tijdje dat deze er aan zouden komen, mede door de goedkeuring van de FCC, maar een officiële aankondiging is er nog niet geweest.

De Duitse website Winfuture heeft afbeeldingen in handen gekregen van drie nieuwe Huawei MediaPad-tablets. Volgens Roland Quandt gaat het om de MediaPad M5 8 (8-inch), de MediaPad M5 10 (10-inch) en de MediaPad M5 10 Pro (10-inch). De codenamen van de drie tablets zijn respectievelijk Schubert, Cameron en Cameron Pro.

Metalen behuizing en resolutie van 2.560 bij 1.600 pixels

Veel informatie is er nog niet over bekend, behalve dat de MediaPad M5 8 en de M10 beschikken over 4 GB werkgeheugen en 32 GB opslaggeheugen met prijzen van respectievelijk 329 en 379 euro. De Huawei MediaPad M5 10 Pro heeft 4 GB werkgeheugen en 32 GB of 64 GB opslaggeheugen en ondersteunt M-pen stylussen en LTE. De resolutie van het scherm bedraagt 2.560 bij 1.600 pixels. De laatste is met 520 euro dan ook een stukje duurder dan de andere twee tablets. De tablets zijn ook verkrijgbaar met een extern toetsenbord, zodat je de tablet ook als laptop kunt gebruiken. De tablets zouden beschikken over een metalen behuizing en een camera aan de achterzijde van dertien megapixel. Of de tablets over Android 7.0 Nougat of Android 8.0 Oreo zullen beschikken is nog niet duidelijk. Meer informatie volgt waarschijnlijk komende zondag tijdens de officiële persconferentie van Huawei.

  • Delen:
Huawei MediaPad M5 8.4
Android Oreo (8.x)
Huawei MediaPad M5 10.8 + Pro
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.