Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instagram introduceert tekstmodus voor Instagram Stories

Geschreven door
Geplaatst op2 februari 2018, 9:49 CategorieApplicaties

Instagram heeft een nieuw onderdeel uitgerold voor Instagram Stories. Voortaan zijn mensen in staat pagina’s met alleen tekst toe te voegen. Een soortgelijke functie werd eerder uitgerold naar de app van Facebook; beide apps gaan steeds meer op elkaar lijken.

Pagina’s met tekst aanmaken binnen Instagram Stories

Instagram heeft laten weten dat het bedrijf een tekstmodus aan het uitrollen is voor Instagram Stories. Binnen de tekstmodus kun je alleen pagina’s aanmaken met tekst en mag je geen foto’s of video’s toevoegen. Gelukkig zijn er wel genoeg andere aanpassingsmogelijkheden. Zo kun je zelf kiezen welke kleur de achtergrond van de pagina heeft en kun je kiezen uit verschillende lettertypen. Daarnaast is het mogelijk stickers toe te voegen aan zo’n pagina. De tekstmodus dook overigens eerder op binnen de Facebook-applicatie.

Facebook heeft in de afgelopen maanden Facebook, Instagram en Facebook Messenger erg op elkaar laten lijken. Zo kun je nu ook binnen de privéberichten zien hoe lang het geleden is dat iemand online was (zoals in Facebook Messenger). Daarnaast kun je zien wanneer iemand je bericht gelezen hebt (en kun je dit niet uitschakelen). Verder zijn gebruikers van de fotodeeldienst in staat foto’s te archiveren. Dat betekent dat ze uit het zicht van de mensen verdwijnen, maar dat ze niet verwijderd hoeven te worden van het platform.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.