Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instagram test optie waarmee je andermans post aan Story toevoegt

Geschreven door
Geplaatst op8 februari 2018, 9:43 CategorieApplicaties

Instagram test momenteel een functie waarmee gebruikers andermans publieke posts kunnen toevoegen aan hun eigen Story. Mocht je de optie ook testen, dan vind je hem onder de deelopties onderaan een publiekelijk gedeeld bericht van een ander.

Andermans posts toevoegen aan Instagram Story

Instagram heeft bevestigd dat het nu een optie test waarmee je andermans post kunt toevoegen aan je eigen Instagram Story. De mensen die toegang hebben tot de functie vinden de optie onder de deelmogelijkheden, onderaan een bericht dat publiekelijk gedeeld is. Uiteraard is er ook een extra optie binnen de privacyinstellingen, waarmee je kunt regelen of mensen dat wel of niet kunnen doen (wel zo fijn als je niet wil dat je posts ineens overal verschijnen). Deze optie is overigens nu beschikbaar voor iedereen die de dienst gebruikt.

Wanneer je een bericht wil overnemen, dan heb je ook nog enkele mogelijkheden wat de presentatie betreft. Je kunt hem een ander formaat geven, verplaatsen, omdraaien en nog wat andere dingen. Dit is de zoveelste aanpassingen die Instagram aan de Story heeft gedaan. Nu blijkt dat Snapchat wederom aan het groeien is (en niet zo zuinig ook), moet Instagram weer scherp blijven. Wanneer de update voor iedereen verschijnt, is nog niet bekend. Daar heeft de fotodeeldienst op moment van schrijven helaas nog niets over bekendgemaakt.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.