Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Instagram wordt binnenkort voorzien van videochats’

Geschreven door
Geplaatst op1 februari 2018, 9:31 CategorieApplicaties

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven, dan zal de fotodeeldienst Instagram binnenkort worden voorzien van videochats (zoals op WhatsApp, bijvoorbeeld). Het bedrijf weigert momenteel te bevestigen of dit gerucht klopt of niet, en zegt dat het nooit reageert op geruchten.

Videochats binnen Instagram

Er is een nieuw gerucht verschenen over Instagram. De fotodeeldienst zou momenteel werken aan een functie waarmee vrienden met elkaar kunnen videobellen. Het icoontje dat hiervoor nodig is zou alleen verschijnen in de chats waar je al actief deel aan neemt, waarschijnlijk om te voorkomen dat Jan en alleman je zomaar ineens zou bellen. Mocht een lid van het platform je privéchat niet accepteren, dan zal dat icoontje niet verschijnen en kun je hem dus ook niet proberen te videobellen. Zo ziet dat icoontje er waarschijnlijk uit:

De reden dat er nog niet meer van de interface of de mogelijkheid gelekt is, zou te maken hebben met het idee dat er nog hard wordt gewerkt aan de mogelijkheid. Het zou nog maanden duren voordat we met elkaar zouden kunnen videobellen binnen Instagram. De functie zou naar zowel Android als iOS komen; over de Windows 10-versie is niets bekend. Het bedrijf heeft in een korte reactie op het gerucht aangegeven dat het nooit reageert op geruchten, dus vooralsnog weten we niet zeker of de functie daadwerkelijk komt of niet.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.