Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iOS-versie van Shazam krijgt karaokefunctie en tweaks aan design

Geschreven door
Geplaatst op16 februari 2018, 9:32 CategorieApplicaties

De muziekherkenningsdienst Shazam, die in december is overgenomen door Apple, heeft vandaag een update ontvangen die wat veranderingen aan het design doorvoert en een karaokemodus toevoegt, waarin je lyrics in beeld te zien krijgt.

Download de update voor Shazam

Shazam is nog steeds het meest bekende middel om muziek te herkennen die je ergens hoort. De dienst werd in december overgenomen door Apple, waardoor niet helemaal duidelijk meer was wat er nou precies met de app zou gaan gebeuren. Gaat-ie verdwijnen? Krijgt-ie geen updates meer? Nu is er in elk geval weer een update voor verschenen, die wat veranderingen doorvoert aan het design van de applicatie. Die interface is nu meer gestroomlijnd en wat strakker en biedt ook ondersteuning aan voor het scherm van de iPhone X.

Daarnaast is er een soort karaokemodus toegevoegd. Het is niet letterlijk een modus voor karaoke, maar je krijgt wel de lyrics van een nummer te zien nadat je hem hebt herkend. In real-time, waardoor die zinnen dus scrollen over het scherm. Je kunt meezingen als je wil. Verder voegt de update een gemakkelijkere methode toe voor het toevoegen van een nummer aan een afspeellijst op, natuurlijk, Apple Music en Spotify. Het is nu weer afwachten voor wat Apple voor Shazam in de planning heeft staan. Check de app in elk geval hieronder.

  • Shazam
  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.