Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iPhone 8 en iPhone X hebben ‘hardware-updates’ en dus geen accuproblemen

Geschreven door
Geplaatst op7 februari 2018, 9:22 CategorieiPhone

Apple heeft laten weten dat de iPhone 8, iPhone 8 Plus en de iPhone X geen last van accuproblemen gaan krijgen zoals oudere iPhones nu hebben, vanwege ‘hardware-updates’. Helaas betekent dit nieuws niet direct dat Apple nooit een soortgelijke software-update gaat uitbrengen.

iPhone X en iPhone 8 hebben ‘hardware-updates’

De iPhone 8, iPhone 8 Plus en de iPhone X krijgen in de toekomst waarschijnlijk geen updates die ervoor zorgen dat de prestaties achteruitgaan wanneer de accu wat ouder wordt, om te voorkomen dat ze op willekeurige momenten uitvallen. Dat blijkt uit een brief die Apple heeft gestuurd naar een Amerikaanse senator, die terecht vragen heeft gesteld over de manier waarop Apple de afgelopen weken te werk is gegaan. De nieuwe modellen zouden beschikken over ‘hardware-updates’, waardoor die software-updates niet nodig zijn.

iPhone 8, iPhone 8 Plus, and iPhone X models include hardware updates that allow a more advanced performance management system that more precisely allows iOS to anticipate and avoid an unexpected shutdown.

Dit antwoord geeft echter niet aan dat Apple nóóit een update zal uitbrengen die iets zal veranderen aan de prestaties van de iPhone, maar het impliceert wel dat deze iPhones in elk geval niet dezelfde updates gaan krijgen die zijn uitgebracht voor de Phone 6, 6S, 7 en SE. Dat staat wel lijnrecht tegenover een eerder uitgebracht statement, waaruit bleek dat Apple in de toekomst dergelijke updates voor meer apparaten wil uitbrengen. De vraag, voor de langere termijn, is nu of Apple kan voorkomen of deze software-updates nodig zijn.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.