Legendarische Pokémon uit derde generatie keren terug naar Pokémon Go

24 februari 2018 1 Minuut 0 Reacties
pokemon-go-derde-gen-legends

Niantic heeft laten weten dat je voor één week opnieuw de legendarische Pokémon uit Hoenn kunt vangen in de augmentedrealitygame Pokémon Go. Het gaat om het legendarische waterbeest Kyogre, het legendarische grondbeest Groundon en de leider uit de lucht Rayquaza.

Legendarische Pokémon in Pokémon Go keren terug

Niantic heeft laten weten dat er een legendarische week naar Pokémon Go komt. Deze week begon gisteren al en duurt nog tot en met 5 maart. Tijdens deze week kun je verschillende legendarische Pokémon vangen uit de derde generatie, die je al eerder kon vangen in het populaire augmentedrealityspel. Het gaat om Kyogre, meester van de zee, Groudon, meester van het land, en Rayquaza, de meester van de lucht. Deze drie Pokémon verschijnen de komende dagen dus in raid battles over heel de wereld, zodat je ze kunt vangen.

Daarnaast is er vandaag, 24 februari, een nieuwe Pokémon Community Day. Tijdens een periode van drie uur krijg je de kans om een aantal zeldzame Pokémon te vangen. De Pokémon die je kunt vangen is Dratini en dat is hartstikke handig. Deze Pokémon komt niet zo vaak voor, waardoor trainen en evolueren een flinke klus is. Dat is als het goed is dus nu niet meer het geval, waardoor je lekker naar buiten kunt gaan en op zoek kunt gaan naar Dratini. Heb je de andere legendarische Pokémon nog niet, dan is dit tevens je kans.

Reacties (0)