Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo komt met nieuw instapmodel Yoga 330

Geschreven door
Geplaatst op1 februari 2018, 13:19 CategorieWindows

De Chinese laptopmaker Lenovo heeft op zijn site details over nieuwe Yoga-laptops online gezet. Het gaat om instapmodellen met prima specificaties, die niet al te duur zullen worden. De 2-in-1 laptops hebben overigens nog geen releasedatum en er is ook niets bekend over een Nederlandse release.

Nieuwe Lenovo Yoga-instapmodel

Op de Chinese site van Lenovo vinden we details over de Lenovo Yoga 330. Voor het apparaat kan gekozen worden tussen twee processoren: een dualcore Intel Celeron N4000 of een quadcore Intel Pentium Silver N5000. Die processoren beschikken maximaal over acht gigabyte aan werkgeheugen en 32, 64 of 128 B aan emmc-opslag of een 256GB tellende SSD-schijf.

De Windows-laptops hebben verder een 11,6-inch display met resolutie van 1.366 bij 768 pixels. Het gaat om een 2-in-1 laptop, dus de laptop kan in meerdere modi gebruikt worden. Het scherm kan bijvoorbeeld helemaal opgeklapt worden, waarna je het apparaat als een tablet kan gebruiken.

Lenovo heeft de Yoga 330 verder nog voorzien van flink wat ingangen: eentje van het type usb 3.0, een usb 2.0-ingang en een usb 3.0-ingang met type-c connector. Verder is er een hdmi-ingang, een sd-kaartlezer en een koptelefooningang. De laptop is ook nog voorzien van een accu met een capaciteit van 36 Wh, waarmee het apparaat redelijk lang mee moet gaan.

Tot slot heeft Lenovo de Yoga 330 nog relatief licht gehouden en weegt hij 1250 gram.

  • Delen:
Lenovo Miix 630
Windows 10
Lenovo Yoga 920 (13 inch)
Windows 10
Lenovo Yoga 720 (12 inch)
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.