Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG G6 en LG V30 krijgen update naar Android 8.1

Geschreven door
Geplaatst op22 februari 2018, 13:55 CategorieAndroid

LG heeft bekend gemaakt dat de LG G6 en de LG V30 een update krijgen naar Android 8.1 Oreo. Beide vlaggenschepen van LG krijgen de update, alhoewel nog niet helemaal bekend is wanneer de update uit zal rollen. Google is tevreden met het nieuws van de aankomende update, want beide telefoons worden voorzien van het Android Enterprise Recommended-certificaat.

Beide smartphones opgenomen in het Android Enterprise Recommended-programma

Dit certificaat betekent dat beide toestellen ‘Google-approved’ zijn om te gebruiken binnen in een zakelijke omgeving. Beide toestellen voldoen hiermee aan bepaalde eisen op het gebied van veiligheid, software en regelmatige updates. LG is in ieder geval blij dat beide toestellen zijn opgenomen in het Android Enterprise Recommended-programma:

“Earning the Android Enterprise Recommended certification underscores LG’s commitment to continual improvements in enterprise security and is paramount to the brand’s overall promise to deliver capable and secure devices for any workforce, large or small,” said Chris Yie, head of mobile operations, LG Electronics USA. “Adding this distinction to our suite of enterprise-level capabilities, like LG GATE, further elevates our premium smartphones for business users and increases confidence for discerning IT decision makers.”

Het kan nog wel even duren voordat de LG G6 en de LG V30 de update naar Android 8.1 krijgen, want officieel is Android 8.0 Oreo nog niet eens verschenen voor beide toestellen, alhoewel testversies in bepaalde landen beschikbaar zijn. Waarschijnlijk zal LG Android 8.0 daarom ook overslaan voor een wereldwijde uitgave en zal Android 8.1 direct verschijnen voor beide smartphones.

  • Delen:
LG G6
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.