Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘LG G7 wordt niet tijdens MWC 2018 aangekondigd’

Geschreven door
Geplaatst op2 februari 2018, 10:08 CategorieAndroid

Zoals het er nu naar uitziet zal LG de aankomende LG G7 niet tijdens Mobile World Congress 2018 gaan aankondigen. De fabrikant heeft namelijk bevestigd dat die niet aanwezig tijdens die beurs in Barcelona, die eind februari zal plaatsvinden.

LG G7 niet aanwezig op MWC 2018 – gerucht

Het ziet ernaar uit dat LG de LG G7 op een later dan verwacht moment zal gaan presenteren en dat het toestel niet aanwezig zal zijn op de aankomende Mobile World Congress-beurs in Barcelona. Het bedrijf heeft namelijk tegenover de website Tech Advisor laten weten dat er geen persconferentie zal worden georganiseerd. Dat betekent niet dat LG geen plannen heeft om te presenteren. Waarschijnlijk krijgen we nieuwe versies te zien van de eerdere gelanceerde LG V30 en LG G6. De laatstgenoemde krijgt een aantal nieuwe kleuren.

Eerder kwam ook in het nieuws dat LG ‘terug naar de ontwerptafel‘ ging voor de LG G7, maar vlak daarna werd dat gerucht, in een zeldzaam geval, ontkracht. De G7 komt wanneer de tijd daarvoor rijp is, liet het bedrijf in een reactie weten. Ondanks het feit dat de G7 nu op een later moment wordt aangekondigd (en waarschijnlijk verkrijgbaar is), heeft de smartphone geen vertraging opgelopen volgens LG. Wanneer het toestel wel wordt aangekondigd is nog niet bekend; maar het lijkt erop dat dit in maart of april zal gebeuren.

  • Delen:
LG V30
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.